Therapie

Soms is het niet helemaal duidelijk wat precies je klacht is. Maar maak je geen zorgen, want ik kan je daar goed bij helpen. Als je eerst rustig je verhaal aan mij vertelt, zal dat vaak al veel verduidelijken.

Met oprechte betrokkenheid, expertise en ervaring luister ik naar wat je te zeggen hebt. Dit gebeurt tijdens het eerste gesprek, de intake. Samen bekijken we wat je hulpvraag is, welke obstakels je ervaart en stellen we doelen waar je aan wilt werken. Vaak beginnen we zelfs al in de eerste sessie met het aanpakken van de problemen.

Hoe kan ik je helpen?

Heel eenvoudig. Ik help je inzicht te krijgen in je eigen emoties en gedrag. Ik leer je eigenlijk begrijpen waarom je bepaalde dingen doet zoals je ze doet. Problemen waar je altijd tegenaan loopt en denkt “Zo ben ik nu eenmaal”, blijken eigenlijk helemaal niet zo te zijn. Je zult ontdekken dat je eigenlijk helemaal niet zo bent. En belangrijker nog, ik geef je oefeningen waarmee je zelf een oplossing kunt ervaren.

Met mijn hulp leer je weer echte keuzes te maken waar je blij en gelukkig van wordt. Ik geef je handvatten om je sterke punten en talenten te benutten. Je leert negatieve ervaringen te verwerken en om te zetten in waardevolle lessen over jezelf. Deze wijze lessen zullen je de volgende keer helpen om met problemen om te gaan.

Mensen benaderen mij voor diverse problemen en vraagstukken, waaronder:

Maak een afspraak bij mij

Bel me of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik sta klaar om je te helpen.