Over Marianne Luijk

Vanaf een jonge leeftijd heb ik geleerd om bruggen te slaan. Dit begon in mijn gezin van herkomst, waar ik als jongste van vier kinderen en enig meisje opgroeide, en zette zich voort tijdens mijn studie en werk in het bedrijfsleven. Mijn achtergrond omvat een commerciële studie en meer dan 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Gedurende de jaren heb ik ook geleerd om een brug te slaan tussen de rationele wereld en andere, meer intuïtieve manieren van leven.

In het jaar 2000 ben ik begonnen met de opleiding tot yogadocent, wat het begin markeerde van mijn verdere persoonlijke ontwikkeling. Het vermogen van mensen om te groeien blijft me altijd inspireren: lesgeven en leren gaan hand in hand. Daarom heb ik aanvullende opleidingen gevolgd in Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Hypnotherapie, Voice Dialogue en Systemisch Werken. Deze technieken helpen op verschillende manieren om onze menselijke grenzen te verleggen. In 2007 ben ik afgestudeerd als hypnotherapeut.

Sinds ik in 2010 moeder ben geworden, heeft mijn leven een enorme verandering ondergaan. Door de komst van mijn dochter ben ik nog meer gefascineerd geraakt door het wonder van zwangerschap en geboorte, evenals de veranderingen die het ouderschap met zich meebrengt. In mijn begeleiding van ouders maak ik onder andere gebruik van de PresentChild methode. Deze methode stelt mij in staat om ouders te helpen voelen en begrijpen wat hun kind eigenlijk spiegelt.

Ik heb persoonlijk de immense kracht van alle technieken die ik gebruik ervaren, en het vervult me met vreugde om nu een verschil te kunnen maken in het leven van anderen. Mijn passie ligt in het bieden van ondersteuning en een veilige omgeving, zodat jij je authentieke zelf kunt ontwikkelen en thuiskomt bij je essentie. Met mijn ervaring als therapeut, coach, trainer en yogadocent, en mijn eigen ervaringen als moeder, partner en vrouw, begeleid ik je met liefde en enthousiasme.


Lisanne over haar ervaring met mij:

“Door Marianne haar fijne, persoonlijke, warme benadering kom je op een fijne manier in verbinding met jezelf. Ze past haar begeleiding volledig aan naar dat wat er op dat moment nodig is. Marianne helpt je weer in je eigen kracht te komen!”
Lees meer ervaringen met mij.


Maak een afspraak met mij.

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel mij gerust of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Ongeacht wat je vraag, klacht of probleem is, ik sta klaar om samen met je aan de slag te gaan om een antwoord te vinden op jouw hulpvraag.