Laat je levensenergie stromen

In deze tweedaagse training gaan we in op de werking van lichaam en geest. We verdiepen ons op de effecten van verschillende technieken uit yoga, mindfulness en energetisch werk, welke kunnen bijdragen aan ontspanning en de levensenergie.

Levensenergie is de essentie van al het leven. Hoe meer levensenergie, hoe meer daadkracht je hebt om de dingen te bereiken die je wilt. Wanneer de levensenergie stagneert, ontstaan er klachten. Veel mensen leven vanuit ‘het hoofd’ en vergeten om te voelen. Als je het contact verliest met je lichaam, verlies je het contact met jezelf en je ‘ware’ ik.

Je krijgt praktische tools en handvatten die je kunt gebruiken voor jezelf en natuurlijk ook in relatie met anderen. In deze tijd hebben we vaak veel ballen in de lucht te houden en zitten we vol met stress. Hoe mooi is het als je weer contact kunt maken met je lijf en je jouw levensenergie kunt voelen stromen? En wie kan in deze tijd niet wat meer innerlijke rust, vitaliteit, vreugde en stralende gezondheid gebruiken?

Heb je interesse of zou je graag meer willen weten over mijn trainingen? Neem dan contact met me op.